Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melyik pózzal eshetsz legkönnyebben teherbe?

2019. október 14. - Csősz Roland

couple.jpgBelegondolni is rossz, mennyi tippet-trükköt találni a neten arra vonatkozólag, hogyan lehet legbiztosabban teherbe esni. Az amúgy élvezeti értékkel is bíró szex kapcsán ez a sok írás képes olyan szorongást kelteni, hogy az együttlétek egyfajta robotikus műveletté, sőt feladattá redukálódnak. Nem jó kezdet a gyereknek, ha muszájból „készül”, szóval inkább tisztázzuk le, mi igaz abból, amit összehordott az internet népe.

Tovább

Te tudod, miről szól az Előbújás napja?

elobujas.jpgBár idehaza csak keveset hallunk róluk, az LMBTQ közösségnek több saját ünnepe is van. Persze a júniusi Pride-ot mindenki ismeri, de az egy elég nagy fesztivál. Amiről mi beszélünk, az sokkal inkább megemlékezésre okot adó napot vagy napokat foglal magába. Maga a tény, hogy ezekről alig hallani, azt mutatja, hogy a karneváli hangulat felszabadultsága helyett ezek közel sem olyan vidámak, de a jelentőségük az LMBTQ közösség számára tagadhatatlan.

Tovább

Most eldől: melyik pénisz a „legideálisabb”?

legjobbpenisz.jpgHosszú, de vékony? Netán az átlagos, de vaskosabb? És mi a jobb? Ha balra, vagy jobbra dől? A makk mekkora legyen? Vagy számít ez az egész bármit? A britek mellé ezúttal több ország kutatói is becsatlakoztak, hogy megválaszolják az emberiség egyik legősibb kérdését.

Tovább

Mennyire alakítható a szexualitás?

depressed-couple-problems-in-bed.jpgAz már az előző cikkünkből is kiderült, mennyire nehéz átlátni, mi mindenre hat ki a szex. Ugyanakkor a különbségérzeten túl egyéb aspektust is érdemes megvizsgálni, így például azt, hogy az említett hatás teljesen ki kell-e hasson ránk, netán azon teljesen felül lehet-e emelkedni. Múlt héten végül azzal zártunk, hogy a szexualitással kapcsolatos különbségeket egyének közt is észlelhetjük. Csakhogy ennek mértéke nem írható le egyszerű (vagy éppen bonyolult) biológiai függvénnyel, mert azzal figyelmen kívül hagynánk az emberi döntések és a személyiségjegyek közti különbségek következményeit.

Tovább

A legvadabb szexre rá kell pihenni

couple-meditating.jpgLegutóbb a szexuális játékszerekről derítettük ki, mennyivel többek puszta kiegészítőknél: a segédeszközök egyre inkább alkalmasak arra, hogy az idősebb korosztálynak se kelljen lemondania az intimitás gyönyöreiről. A fiatalabb korosztályokról azonban akkor nem szóltunk, így most egy olyan, talán meglepő módszert mutatunk be, amit kortól függetlenül érdemes mindenkinek kipróbálni.

Tovább

Tényleg mindenre kihat a szex?

szexhatas.jpgFreud óta tudjuk, hogy minden a szexről szól, de vajon tényleg így van? Ha körbenézünk, a TV, internet és minden ontja magából a félmeztelen férfiakat és bikinis nőket. Amin pedig sokan felháborodnak, mondván, ez rontja a közerkölcsöt vagy a nemek tiszteletét. Innentől kezdve pedig már szociális, filozófiai és politikai irányok is feltárulnak. Holott még csak megnyomtunk egy gombot… Lássuk, valójában mennyire is van tele az életünk azzal a fránya szexszel…

Tovább

Fogamzásgátlás rézzel?

rezgyongy.jpgAz óvszer kapcsán gyakran felmerülő probléma, hogy „oké-oké, hat ugyan betegség és fogamzás ellen is, de közben meg baromi kényelmetlen, meg a spontaneitást is megöli, szóval kellene egy jobb alternatíva”. Csakhogy hiába néz körbe az ember a lehetőségek között, jobb megoldást sehol sem talál. A tabletta férfi oldalról kényelmes ugyan, de a kimaradt adag, meg úgy általában, a hormonok hatása miatt a nőknek az óvszerrel kapcsolatos diszkomfort egész egyszerűen áttevődik egy másik területre, tehát aligha jobb megoldás. Kompromisszum persze minden esetben kell, a kérdés csak az, hogy melyikkel veszít az ember a legkevesebbet.

Tovább

Visszakacsintás

blog_szulinap.pngAlig két hónapja még a Stop STD! kampány ötödik születésnapját ünnepeltük, de máris eljött az ideje egy újabb megemlékezésnek. Tudtad, hogy két éve már, hogy elindítottuk blogunkat? Mondunk vadabbat: október 7-én elérjük a kétszázadik cikk megjelenését! Wow! Bízunk benne, hogy a ti szíveteket is megmelengeti egy kis visszatekintés a korábbi témáinkra, mert hosszú volt az út a százezres olvasói számig.

Tovább

Hogyan javítható a szexuális élet?

sexual_life.jpgMielőtt még valaki félreértené: nem mindenkinek van szüksége bármiféle fokozásra vagy javításra. Szexuális élet javítása alatt elég sok dolgot lehet érteni: például ha fizikai okok miatt nem a remélt formában valósul meg a szexuális együttlét (arról nem is beszélve, hogy még ez is tovább bontható testi és lelki okokra is), az csupán egy érv a sok közül, ami miatt felmerülhet, hogy valamiféle javulást kellene elérni. Megint másik, amikor látszólag teljesen rendben van a szexuális élete valakinek, de a vágyait nem tudja eléggé megélni, tehát a jó ellenére szeretné még tovább javítani azt. És végezetül akad olyan is, amikor nem megbetegedésből, hanem pusztán alapvető adottságokból fakadó nehézségeket kell valahogy leküzdeni, legyen ez akár életeseményből, akár korból fakadó gond. Bármelyikről van is szó, a megoldás meglepően sok esetben a szexuális játékszerekben keresendő.

Tovább

Mit tudunk a homoszexualitás kialakulásáról?

homoszexualitas-eredete.jpgSemmit, amennyiben azt feltételezzük, hogy ez nem volt az élet része a kezdetektől. Az állatvilágban és az írott történelem kapcsán azonban bármerre is tekintünk, homoszexualitást találunk, tehát úgy tűnik, ez mégis velünk volt a kezdetektől. Hogy ezt a tényt miért nem tekinti a legtöbb társadalom még ma sem a társadalmi együttélés természetes velejárójának, annak kivesézésébe nem ez a megfelelő platform. Viszont abban segíthetünk a különféle elképzeléseket vallóknak, hogy tudományos bizonyítékokkal szolgálunk a helyzet újragondolásában.

Tovább