Most eldől: melyik pénisz a „legideálisabb”?

210412.jpgHosszú, de vékony? Netán az átlagos, de vaskosabb? És mi a jobb? Ha balra, vagy jobbra dől? A makk mekkora legyen? Vagy számít ez az egész bármit?

A britek mellé ezúttal több ország kutatói is becsatlakoztak, hogy megválaszolják az emberiség egyik legősibb kérdését.

Először is szögezzük le: valószínűleg még a férfiaknak sincs fogalma, mennyi lehetséges változata van a péniszeknek. Bár általában a makk vastagabb mint a törzs, azért bőven akadnak kugli formájúak is, ahol az előbbi felállás fordított arányban fordul elő. Mindez nem teszi őket kevésbé érzékennyé/élvezhetőbbé/erőssé.

A másik gyakori probléma a hossz. Az átlag méret kb. 14-15 centi, és a péniszhosszabbító csodakúrák, amiktől hemzseg a net, sem működnek kamaszkor után. Addig is legfeljebb hormonnal megoldható, annak egyéb hatásairól viszont persze egyik oldal sem beszél. Viszont ezt sem érdemes túlzásba vinni, ugyanis minél hosszabb egy hímtag, annál nehezebb fenntartani „bevetés” esetén a vérnyomást. Plusz, a hölgyeknél is lehet ugyan vágy kérdése a hossz, de a legtöbb tapasztalat szerint bizonyos méret felett már nem az élvezet, hanem a fájdalom a legjelentősebb érzés. Később állítólag elérhetővé válhat az őssejtes hossznövelés, de odáig még sok éjszakát kell az uraknak férfiasságuk jelen méretével megoldani.

Azon egyébként máig folynak viták, hogy egyáltalán hogyan kell kiszámolni az átlagot, ugyanis ahány felmérés, annyi eredmény. Nem véletlenül, hogy az átlag méretet is 13 és 16-ra is beállították már – a körméretet szintúgy variálják. Azzal kapcsolatban pedig egyáltalán nem született konszenzus, hogy vajon előre, felfelé vagy oldalirányba merevedő pénisszel lehet-e nagyobb örömet okozni.

Összességében, minden szempontból biztosabbnak találták a kutatók azokat a péniszeket, amik rövidebbek ugyan, de az átlagnál valamivel szélesebbek. Ezt a hölgyek is megerősítették, egy különböző méretű műpéniszes válogatás eredménye szerint ugyanis az átlagosnál csak kicsit nagyobb, kb. 16 centi hosszú péniszt tartották a legideálisabbnak –, de még fontosabbnak azt, hogy minél szélesebb legyen.

A tévhittel ellentétben a szexualitás nem esik ki teljesen az idősek életéből sem, így szomorúan adjuk hírül, hogy a fiatal férfiúk büszkesége sem csupán a gyakoribb lekonyulásra szokik rá, de össze is megy minden irányból.

Ha mindenki megnyugodott a péniszét illetően, már csak annak egészségére kell odafigyelni. Az alapos higiénián túl is van pár tanács, amit jobb megfogadni.