Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kiábrándító jövőt jósolnak a legújabb szexkütyük

2019. július 29. - Csősz Roland

vr-szex.jpgAz Index nemrég közölt egy ihlető erejű cikket, amiben azt sorolják, mennyi izgalmas újdonság várható a közeljövőben a szexuális segédeszközök terén: a távszex, humanoid szexrobot és bőr alá épített segédeszközök ma már nem a tudományos fantasztikum fogalmai, hanem megfelelő összegért bárki számára elérhető technológiai újítások. Állítólag már egy konferencián mutatják be a legújabb találmányokat az új TV-kkel. Csak azt az egy kérdést nem teszi fel a cikk, hogy kell-e ez nekünk.

Ha azt a szempontot nézzük, hogy egyre több a távkapcsolat és a szingli, akkor jogosnak tűnik az igény megjelenése: amíg nincs a közelben partner, vagy egyáltalán nincs partnerünk, akkor is ott él bennünk az ősi ösztön, és valahogy ki kell élni azt. Az önkielégítés ma már sokaknak unalmas, ráadásul akinek nem elég hozzá a fantázia, azokon csak a pornó segít, annak ártalmairól szóló cikkekkel meg már lassan Dunát lehetne rekeszteni. Igen, hogyha csak ezt vesszük figyelembe, akkor úgy tűnik, nagyon is kellhet, sőt hasznos azok számára, akiknek éppen nincs partnerük.

Sőt! Talán még segíthet is leszokni a pornóról, vagy éppen megelőzni a nemi betegségek (STD-k) terjedését. Megállíthatja a nők elleni erőszakot, hiszen azt végre ki lehet élni máson is, ahogy azt a konfliktust is feloldja, amikor a partner nem akar olyasmibe belemenni, amire a másik vágyna. Lehetőségek végtelen tárháza tárul elénk hol kevesebb, hol nagyon is magas összegért. Aki szeretné, az még teljesítményét is számszerűsítheti, amit aztán közölhet kedvenc közösségi platformján, mert végül is miért ne. A legfőbb gond, hogy sem az agresszió, sem az STD-k ellen nem hatékony az az út, amit ezek az eszközök jelenthetnek, ezt korábban kifejtettük már hosszabban.

De egyébként sem az újabb és újabb eszközökben kell keresnünk a megoldást, ha a probléma eredetileg nem is ezek hiányából fakad. Ahogy a megfelelő partner megtalálása sem azon múlik, hogy hánnyal próbálkozunk, mert könnyű ugyanazokba a hibákba esni. A valódi okot kell előbb megtalálni, ehhez pedig merni kell látni, és ha szükséges, szakember segítséget is kérni.

Még csak nemrég kezdtük boncolgatni a japán társadalom elmagányosodását, de hasonló ez a tendencia a világ többi részén is. Nem pusztán azért, mert esetleg divattá válik a szingliség, hanem mert ekképpen alakul a társadalom, amire az egyén még nem tudott megfelelően reagálni. Mindenkinek magának kell megtalálja a kiutat a ráható erőktől, amik miatt nehézségei vannak a partnerszerzéssel, vagy sikerül, de ugyanazokba a hibákba esik, netán függője valaminek vagy nem képes elszakadni egy fétisétől. Ezek nem megváltoztathatatlan dolgok, a fenti találmányok viszont abba az irányba lökhetik tovább a társadalmat, ami szerint normálisabb a minél jobb testi-lelki egészségre törekvésnél annak befagyasztása, szinten tartása az épp aktuális állapotában.

Bízunk benne, hogy a cikket nem értette félre senki: nagyon is praktikus kiegészítői lehetnek a mindennapi szexuális életnek a különféle játékszerek, viszont csak megfelelő higiénia mellett. Tudtad, hogy ha nem tisztítod őket rendszeresen, akár nemi betegséget is elkaphatsz tőle? Hogy miként, arról részletesen itt írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://stopstd.blog.hu/api/trackback/id/tr714985560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Libi Dóra 2019.07.30. 11:34:50

Európa Kiadó - Jó lesz

Jó lesz nekünk, jó lesz nekünk,
A súlytalanságban szeretkezünk,
Idegen ködökbe utazgatunk,
És ha ott jobb, ott maradunk.
Jó lesz nekünk, jó lesz nekünk,
Hogyha intelligens gépek leszünk,
Véget ér majd a történelem,
Egy hosszú pillanat lesz a végtelen.

Jó lesz nekünk, jó lesz nekünk,
Egy palackba zárjuk a szellemünk,
Én örülök neki, hogy itt lehetek,
Mert itt tervezik az isteneket.
Jó lesz nekünk, jó lesz nekünk,
Csak előbb lágyan tönkremegyünk,
Te se engem, én se téged,
Minket már a bűn se véd meg.

Jó lesz nekünk, jó lesz nekünk,
Űrhajósból űrhajó leszünk,
Egy kalandot őriz a formalin,
Túl a hús törékeny szobrain.
Jó lesz nekünk, jó lesz nekünk,
Lesz végtelen sok égitestünk,
Feltárul minden titkos világ,
Felébred az álom, és mi alszunk tovább.

Visceroid 2019.07.30. 12:29:14

"Kiábrándító a szex jövője"

A fehér embert ki kell irtani. El kell őket idegeníteni egymástól, amíg a bevándorlók teleszülik Európát. Na ez a szex jövője.

Alick 2019.07.30. 13:40:56

@Visceroid: A túlnépesedő harmadik világnak élelmiszer adományokra van szükségük.
Olyan adalékokkal, amelyek csökkentik a termékenységet.

nemecsekerno_007 2019.07.30. 13:46:15

F@sza, már a keféléshez is áram kell!!! Kevés lesz még egy atomerőmű gyerekek :))))

hunter84 2019.07.30. 13:52:05

Feleség hazaérkezik a férjéhez. A konyhaasztalon talál egy befõttesüveget, benne egy békával. Kérdezi a férjét: - Te, mi ez itt az asztalon? - Kedvesem, ez egy afrikai szopóbéka. - És mi a francot csináljak vele?! - Tanítsd meg fõzni, aztán takarodj a picsába!

Szóval, én üdvözlöm a jövőt. :D

steery 2019.07.30. 14:22:53

A párkapcsolatokkal mindig az a baj, hogy valaki más is van benne rajtam kívül. Ha nem így lenne, minden sokkal egyszerűbb és jobb volna rögtön. A megoldás tehát: az egyszemélyes párkapcsolatok megvalósítása előbb segédeszközökkel, majd robotokkal. Végül a tudatmegosztás lesz az igazi megoldás, amikor a tudatom egyszerre fut a saját biotestem agyában és a robot élettársam gépagyában is, igény szerinti szoftveres módosításokkal, nemi szerep kiegészítő modulokkal, azaz lényegében önmagam másik nemű példányával szexelek, tökéletes összhangban önmagammal. Így zéró a konfliktusok lehetősége és maximalizált az élvezet.

midnight coder 2019.07.30. 14:41:39

A robotnál legalább nincs #meetoo, és soha nem lesz feminista.

Béres Zsolt Péter 2019.07.30. 15:01:01

De a demagógia túlél mindent. Lásd az előbbi két hozzászólót.

Brix 2019.07.30. 15:17:29

Az emberek a 80- as, 90 - es, de kissè mèg a 2000- es èvekben is valós közössègi terekben èltèk èletüket . A jelenkor virtuális világa , a közössègi mèdia előretörèse ,elpusztítja az emberek közötti kapcsolatokat, így a szexuális èrintkezèst is....A virtuális világ ,hamis èrtèkrendszert ès irreális elvárásokat alakít ki az emberekben, ès eldeformálja, önzővè, nárcisztikussá teszi a szemèlyisèget...A jövő egyre sötètetebb , ajánlhatnak itt fel bármekkora anyagi előnyöket , hogy szaporodjon a magyar, az emberek jelentős rèsze párt sem tud találni ebben az elidegenedő világban...Jöhetnek az egyre fejlettebb szexrobotok- akinek szüksège van rá- a többieknek meg marad az internetes szórakozás vagy a kutyázás\macskázás...

Hugó Scheiber 2019.07.30. 15:23:09

Érdekes, hogy sokan a szexrobotokat jelenleg női testű, vaginával rendelkező, férfiaknak szánt szexbabaként képzelik el. Igazából a férfiakat fogja sokkal jobban helyettesíteni szexrobot, a női nem legnagyobb örömére, mivel egy fogadóképes nő simán bír több mentet, míg egy hús-vér férfi jó esetben egyet-kettőt, ha rendesen odateszi magát. Tény, hogy ez az irány el-, és megkerülhetetlen, de a valódi behelyettesítés lehetőségét csak a valódi AI-k eljövetelen fogja megteremteni. Egyre több és több ember fog úgy dönteni, hogy nem vállal utódot, hiszen eleve sok ember van már most is, a gyerekvállalás sok gyűggel, gonddal és kiadással jár, valamint a valódi AI-k teljes egészében helyettesíthetik majd akár a családtagokat is az emberi hibák kiküszöbölésével. Minél tehetősebb lesz egy ember, annál több mesterségessel veheti majd magát körbe. Nem mondom, hogy szép új világ, mert nem az, legalábbis most nem annak tűnik.

midnight coder 2019.07.30. 15:30:43

@Brix: Nagy baj nincs ezzel, a virtuális tér sem rosszabb mint a valódi. Ami pedig a szaporodást illeti, hosszabb távon el kell majd választani a párválasztástól, de legalábbis a szextõl. Az ember eredetileg úgy volt kitalálva, hogy egy párnak lesz úgy 8-14 gyereke, aztán ebbõl különféle bubók, éhezés, stb. következtében életben marad a két-három legerõsebb. Ez a faj szempontjából jó volt: a gének kombinálódtak, mutálódtak, a kevéssé sikerült kombinációk pedig kihullottak a rostán. Viszont a mai kor emberének a taigetosz módszer nem igazán elfogadható, ezért aztán a dokik 0% körülire vitték le a gyermekhalandóságot, már generációk óta. De attól mert a szelekciót kikapcsoltuk, a gének változnak... A nép pedig egyre betegesebb lesz, mert ma már azok is túlélnek - és továbbadják a génjeiket - akiknek 100 éve esélye sem lett volna erre. Ergo, hosszabb távon az embernek lépni kell: és vagy a taigetoszt kell visszahozni, vagy a genetikai szûrés / mesterséges megtermékenyítés / génmanipuláció segítségével kell az elkorcsosulást megelõzni.

Visceroid 2019.07.30. 17:18:09

"A jelenkor virtuális világa , a közössègi mèdia előretörèse ,elpusztítja az emberek közötti kapcsolatokat"

Ja, furcsa módon az importált színesek emberi kapcsolatait nem pusztítja el. Ők jókat tudnak bandázni, fehéret verni, meg szaporodni. A kapcsolatok pusztulása csak a fehérekre vonatkozik, akiknek, nos DOLGOZNI kell, hogy ezt az egészet megteremtsék.

Sir Galahad 2019.07.30. 20:22:05

Ahogyan egy hozzászóló korábban helyesen megállapította, a feminizmus az oka a párkapcsolati válságnak. Emiatt vannak a női elvárások a férfiakkal szemben az egekben, és ezért marad partner nélkül sok férfi, meg - paradox módon - sok nő. Az ebből adódó, elsősorban a férfiak oldalán jelentkező társadalmi feszültség levezetésének - a pornó és a prostitúció mellett - lesz az új módja az, amit a szerző leír. Persze igazán boldogok továbbra is azok a férfiak lesznek, akik találnak maguknak nem feminista nőt. Meg persze ezen férfiak mellett a nem feminista nők...

gtri 2019.07.30. 23:26:54

"Az önkielégítés ma már sokaknak unalmas, ráadásul akinek nem elég hozzá a fantázia, azokon csak a pornó segít, annak ártalmairól szóló cikkekkel meg már lassan Dunát lehetne rekeszteni."
-----------------------------------------------------------------------
A posztban említett, a pornó káros hatásait elemző cikkek mennyire megbízható tudományos kutatásokon alapulnak? Nemrég derült ki, hogy a híres Zimbardo és Milgram-kísérletek csalások, írányított kísérletek voltak. Nem állják ki az objektivítás próbáját.

index.hu/tudomany/2018/04/13/talan_megsem_valik_az_ember_parancsra_szadistava/
index.hu/tudomany/2018/06/15/kamu_volt_a_hires_stanfordi_bortonkiserlet/

Szóval lehet, hogy át kellene nézni azokat az "ártalmakat bizonyító kísérleteket". Már ha vannak tudományos kísérletek a cikkek mögött.

kvadrillio 2019.07.31. 00:25:21

nem kell ide szexkütyű, az ilyeneknek elég egy kecske is !!! occt lehet vele teljesíteni.....:O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

desw 2019.07.31. 06:31:07

@midnight coder: @Sir Galahad:

Irány Dél-Kelet Ázsia!

100 millió tradicionális (normális) értékrenddel rendelkező gyönyörű nő várja az európai faszikat. Nem feministák és nem dagadtak, mint az európai nők.

Wildhunt 2019.07.31. 06:50:43

@midnight coder: szerinted. Aztán az első kötelezően telepítendő service pack után majd pislogsz mint miskolci kocsonyában a béka.

midnight coder 2019.07.31. 07:04:30

@desw: Az én generációmban ez még nem probléma, de amerre a világ megy (legalábbis a nyugati fele), a mai gyerekeknek felnõve már komoly problémái lesznek.

Sir Galahad 2019.07.31. 08:09:11

@desw: Ennyire azért még nem vészes a helyzet, lehet itthon is ilyen nőt találni - nekem például sikerült. De az igaz, hogy egyre nehezebb.

acycloren 2019.08.02. 18:41:09

@desw: Ázsiában élve azt tudnám ehhez hozzátenni, hogy az itteni nők sokkal anyagiasabbak, mint bármelyik magyarországi vagy európai barátnőm volt. Kizárólag azt nézik, hogy milyen állampolgarságot tudnak általad szerezni (az amerikai, kanadai, ausztrál a nyerő, a magyarral azért nem nagyon lehet villogni), mennyi pénzt viszel majd haza nekik. Mert az ázsiai nők nem akarnak dolgozni a házasságkötés (de legkésőbb gyerekszülés) után soha többé (különösen a japán, thai, filippínó, tajvani, vietnami nők). Itt a férfi dolga a család eltartása. Ez nagyon jól hangzik, de ez annyit jelent, hogy neked kell életed végéig gondoskodni mindenről, a gyerekek tandíjától, a nyaralás áráig, az autótól, a lakásig meg az anyós mindenféle kívánságáig.
Persze aki ebbe születik férfiként, az ez ellen nem lázad, örül, ha lesz egyetlen nő, aki hajlandó hozzámenni. De nekem európai fejjel ez borzasztó vérszívásnak hat.

@midnight coder: Ha a robot AI-t kap, akkor sokkal veszélyesebb lehet, mint egy feminista nő. Ex Machina megvan?

acycloren 2019.08.02. 18:45:39

@Sir Galahad: @midnight coder: Nem a feminizmus a baj, illetve az még a kisebb baj napjainkban. A fő gond, hogy hipergámok a nők, valamint anyagilag kihasználják a férfit.
Egy harcos feministával eleve szóba se állnak, csak nyomi White Knight arcok. Az átlag férfira nem jelentenek veszélyt, mert messziről kerülik őket.

Az igazi veszély azokban a nőkben van, akik eljásszák, hogy vonzódnak a férfihoz, csak hogy rátegyék a kezüket a fizetésére, vagyonára, eltartassák magukat meg a kakukkfiókáikat, dolgozni meg nem szeretnek.

Sir Galahad 2019.08.02. 19:04:23

@acycloren: Persze, de az, hogy a nők szabadjára engedték a hipergám késztetéseiket, az a feminizmus következménye.

desw 2019.08.03. 18:12:21

@acycloren:

Volt már pár vietnám és kambodzsai csajom is, és most is vietnám van kint Vietnámban. ;-)

Véleményem szerint minden nő kurva, a kérdés csak az, hogy előre fizetünk vagy utólag. A kurva-kurvának előre fizetünk és mehet a bum-bum, ez a legtisztább helyzet.

A feleség-kurvának főleg utólag fizetünk a vállásnál, mert viszi a fél házat. A barátnő-kurva vmi hibrid, mert ott előre is fizetünk (vacsi meg virág, stb . . . ), mert csak akkor pucsít . . .

, de legalább az ázsiai csajok olcsóbbak. :D :D (akár barátnő-kurvaként, akár kurva-kurvaként nézzük)