Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szexrobotok jelentette szép új világ

2019. február 25. - Csősz Roland

doll_5.jpgA szexrobotok kora elérkezett, legyen ezt akármilyen nehéz elfogadnia a társadalom jelentős részének. Ahogy most egy erotika boltba besétálva latexből és műanyagból öntött tárgyak halmazát találjuk, úgy lesz ez később is. Az a különbséggel, hogy a jövőben a mostaniak helyén női alakú és szemű, az egészséges és egészségtelen testarányt egyaránt prezentáló, ráadásul a megfelelő helyeken a valóságoshoz hasonló „testhőjű” figurák állnak majd. De az anyaguk, az lényegében ugyanez lesz. Mégis mintha megváltásként tekintenének e korra a szexrobotok hívei, mondván, ez jelenti a megoldást számos társadalmi feszültségre férfi és nő között.

Kezdjük az elején. Gumibabák és egyéb "nyalánkságok" régóta kaphatók az erre kijelölt helyeken, miért lennének másak ezek a robotok? A leginkább szembeötlő újdonság, hogy ezekkel egy az egyben próbálják leutánozni a női (és adott esetben, a férfi) testet és bizonyos értelemben, az elmét is. A robot szót ugyanis csak azokra használjuk, akikbe beépített mesterséges intelligencia is kerül, e nélkül csak egy valósághű babáról beszélhetünk.

Ez a gyakorlatban olyan különbséget jelent, hogy aki pusztán babát vásárol, az bátran kiélheti minden rejtett vágyát, hajlamát, mert elvileg senki nem sérül. A robotokba ezzel szemben be lehet programozni azt, hogy adott esetben nemet mondjanak. Igen, azok a robotok, amikért sok százezer vagy millió forintot kifizet az ember, nemet mond arra az egy dologra, amiért vették. Épp ezért, ezeket a robotokat nem szabad verni, dobálni stb. Képesek beszélni, így valóban kommunikálnak is a tulajdonossal. Kifejezhetik nem tetszésüket, ízlésüket, de természetesen mondogathatnak olyasmit is, ami tovább ingerli az aktus másik tagját.

A szexrobotok elterjedésétől olyan izgalmas változásokat várnak, mint például a nőkkel szembeni agresszió csökkenése, a pedofília gyógyítása és a prostitúció eltűnése, valamint a nemi betegségek közel nullára redukálódása. Az egyetlen gond, hogy egyikre sincs bizonyíték. A fenti kérdéseket érdemben nem is vizsgálták idáig, csak a gyártók remélnek hasonló eredményt. Pedig a már meglévő tudásunk alapján tudjuk, hogy tévedett Freud, mikor azt mondta, az agresszió megélésével csökken annak feszültsége hosszú távon is. Ugyanez igaz a pedofíliára, és a nemi betegségekkel kapcsolatban is valószínűsíthető ez-az.

Nem véletlenül emeltük ki a bevezetőben a szexrobotok anyagát, valamint azon képességét, hogy testmeleggé váljanak a nemi szervek környékén. A jelenleg kapható szexuális segédeszközök ugyanis épp az őket felépítő matéria miatt képesek terjeszteni az STD-ket, ha és amennyiben azokat két használat közben nem tisztítják le megfelelően. Mivel ugyanebből készülnek a robotok is, ráadásul épp olyan hőmérsékleten képesek tartani magukat, mint amilyenen az emberek szervezete, akkor igazi melegágyává válhatnak a fertőzéseknek. Az ezzel kapcsolatos kritikus hangok miatt persze már zajlik a megoldáskeresés, jelenleg egy öntisztító-öblítő rendszer beépítésén fáradoznak.

Hogy ez ér-e valamit, az hamarosan kiderül. Mindenesetre erős kétségeink vannak azzal kapcsolatban, hogy azoknak a férfiaknak, akik számára különösen nehéz a nőkhöz közeledni, ez jelenti majd a megoldást. Ahogy az sem túl valószínű, hogy az utcalányok néhány ezer forintos szolgáltatása helyett valaki több milliós babára fog beruházni – szóval a piros lámpás negyedek, így pedig a nemi fertőzések eltűnése, egyaránt várat még magára.

Nem kell várnod szexrobotokra, hogy fertőzésmentes életet élhess. Elég, ha a megfelelő módon védekezel és évente egyszer elvégeztetsz néhány orvosi tesztet. Mutatjuk, miket.

A bejegyzés trackback címe:

https://stopstd.blog.hu/api/trackback/id/tr4414652373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakférfi 2019.02.25. 23:03:18

A robotot meg lehet unni.
A feleséget ......nem.
Hihetetlen?
Nekem ....nem. Arobot babák csak a magányt fokozzák a végletekig...azaz az őrület egy fajtája lesz aki robottal tud csak szexelni.
Lebecsüljük a természetet.
Az biztos hogy "ára" lesz ennek az anomáliának. Mintahogy a túlzott mobil és képernyő függésnek is.
Boldogabbak lesznek?
Nem....bolondabbak.....azaz ......elmebetegek.
Csak az lehet aki a saját faján belül nem tud társra lelni egy hús-vér élőben.

bandiras2 2019.02.26. 11:07:21

Az igazi áttörés a bioroid lesz, mikor a kínai gyártók magasról leszarva az alapkutatással járó etikai problémákat kifejlesztik a klónozott női testet, agy helyett számítógéppel a fejecskéjében. A számítógép lehet kicsi, a feldolgozás úgyis ki lesz szervezve a pincében/padláson megbújó szerverbe.
Milyen előnyei és hátrányai vannak egy ilyen bioroidnak?

Előnyök:
- Fiatal! genetikailag, és kinézetileg meg kell majd felelnie a helyileg érvényes beleegyezési korhatárnak, ami itt 14 év. Ahhoz hogy 18-nak nézzen ki, tovább kell érlelni, ami idő, és pénz.
- Éjjel kellemesen meleg és puha, és odatartja magát a program szerint, soha nem fáj a feje.
- Nincs válóper. Mivel nincs agya, nem minősül személynek, nincsenek jogai. Se asszonytartás, se gyermektartás.
- Szül. A nyugati emancipunci 40 éves koráig keresi a gazdag herceget a hófehér Aston Martinnal, aztán pofára esik, a népesedés meg összeomlik. Ugye Carrie Breadshaw...
- Nincs nyaggatás. Hacsak nem akarsz tőle valamit, addig kussol. Amíg a beszédet meg nem oldják, addig tableten/telefonon, esetleg annak hangszóróján át kommunikál.
- Gondolunk a nőkre is! Gazdag nők saját maguk klónmását szervbanknak felhasználhatják! új tüdő, máj, vese? Van(lesz)!

Lássuk a hátrányokat:
- Főzés, mosás, takarítás, ezt mind el lehet felejteni a közeljövőben. Később talán lesz, de leprogramozni még kb 15 év minimum. Viszont ezeket nem csinálja egy felvilágosult eporwered emancipált nő se mert az patriarchális elnyomás, az ósdi nemi szerepek elnyomó kikényszerítése, szóval nem nagy veszteség.
- A gyermeknevelési program modul szintén problémás, vagy odaköltözik anyád gyermeket nevelni, vagy dadát kell fogadnod.

Tény 1: Amint műszakilag megoldott lesz, gyártani fogják. Kereslet az van, verekedni fognak érte a vevők.
Tény2 : Ha betiltod, akkor mindaz a gazdag geci olyan országokba költözik, ahol nem lesz tilos, viszi a vagyonát, gyárát, leszar mindent, neki úgyis marad annyi hogy élete végéig ott a messzi helyen neki jó lesz. Jeff Bezos asszonya éppen beadta a válópert. Ő az aki az Amazon csomagküldő szolgáltatást alapította.
Aelon Musktól szintén válik az aranyásó ribanca. Egyszerűen nem lehet egy ember elég sikeres, menő, és gazdag, hogy az ilyen pénzéhes ribancoktól biztonságba legyen. Ott amerikában a feminista bíró már kidobta a házassági szerződést, mert nem tetszett neki. Jogállam...
Tény3: Miután minden egyes épkézláb gazdag geci lelépett a biroidjával családot alapítani, sipákolhatsz hogy hova tűntek az igazi férfiak. Elüldözted őket. A maradék pasiból is, a kevésbé szerencsétlen is mind bioroidra fog gyűjteni. A feminizmus önmagát korrigáló probléma. A feminizmussal összeomlik először a születésszám, majd a társadalom, aztán jönnek a barbárok, a befenyített elnyomott pasik pedig félreállnak, és végignézik, ahogy Macho Ahmed beveri az erős és független nők képét. Vagy csatlakozik a Jihadhoz, mert így legalább esélye lesz hogy jusson neki punci.
A férfiak 80%-a átlagon alatti a nők szemében.
A 40+ nő pedig láthatatlan azon férfiak szemében, akik nem a selejt kategóriába tartoznak.
Ennyi.

csakférfi 2019.02.26. 13:18:36

@bandiras2:
Baszki.....!!
Csatlakozz az "incel" mozgalomhoz.Ennyi gyűlölettel nem vagy partiképes egy nőnek sem.
A férfi választ .....a nő dönt!
Alkalmas vagy-e a ......sex-re....bizalomra....szeretetre....kedvességre......uram bocs' szerelemre...családalapításra.
Ha nem.....akkor csá'!
Ez van!
:)

csakférfi 2019.02.26. 13:23:06

Ja.....majd el felejtettem.
"tíz embert meggyilkoló Alek Minassian ugyanis kevéssel a támadás előtt arról posztolt Facebookra, hogy most kezdődik az 'incel felkelés'. Az incel az involuntarily celibate kifejezés rövidítése, azaz olyan embereket takar, akik nem saját akaratukból élnek cölibátust, hanem nem fekszik le velük senki. "

A linket nem engedi be.
:)

bandiras2 2019.02.26. 14:56:04

@csakférfi: Nem Incel, hanem MGTOW.
És maradok mindaddig, amíg nem változik a helyzet.
Ha pina kell, akkor megveszem magamnak a rosszlanyok.hu-n.
Mi a különbség a MGTOW és az INCEL között?
Az hogy az incel önmeghatározásának középpontjában a nő van. Mindenképpen puncizni akar, és legfőképpen arra van szüksége, hogy egy nő elfogadja. Bármilyen nő. Ezek halásszák ki maguknak a bálnákat
A MGTOW leszarja a nőket, és azt csinál amit akar. Saját lakás(még 5 milla a hitelből, egyébként 20 millát ér), saját kocsi(nagykorú, de jól karbantartott, és ki van fizetve), és van hobbym, amibe a pénzemet beleölöm válóper/gyermektartás helyett.
Eleget keresek hogy azt csináljak amit akarok. Nincs szükségem egy aranyásó ribire hogy kiforgasson a vagyonomból egy válóperrel.
A mai nők semmi pozitívat nem képesek hozzá tenni az életemhez a gyermekszülést leszámítva. És ezért az egyért inkább nem kockáztatok. És ez a különbség. Én már nem futok a busz után. Majd a korosztályom fut utánam ha eléri a falat, kiöregszik a faszkörhintáról, és próbálna majd egy gazdag szerencsétlen betát találni, aki majd eltartja őt a lehasznált aranypunciját, meg a zabigyerekét. Ezzel a vagyonnal és hobbyval bőven jó lennék. De már késő.
A megszégyenítéssel semmire nem mész. Ha hajlandó vagy informálódni az incel vs MGTOW témában bővebben, akko googlizd be a következő kifejezést:
News: Requisite Incelibate Testament (TFM 42O)
Youtube videó lesz, 24 perc podcast angolul.

murray 2019.02.26. 15:57:05

Mindkettőtök túltolja ezt a témát.

Persze könnyű dumálni egy szeretetteljes kapcsolatból egy visszautasításoktól szenvedő és emiatt totális dühöt és gyűlöletet érző férfi sorstársnak aki kivonja magát a társkeresésből és ugyanúgy boldogságot hazudik magának mint a szingli nők. Sajnos keresni kell az igazit .
Tudom hogy kurva szar és szinte reménytelen.
Én is az utolsó vonatra szálltam fel 20 éve.

murray 2019.02.26. 15:58:50

Ja amúgy jók ezek a robotok.
Amikor felkúr az asszony csak lemennék a pincébe és...:-)

bgp 2019.02.26. 16:47:27

Ha csak egyvalaki használja a robotot, akkor az semmivel nem lesz fertőzőbb, mint egy bio nő. Valszeg kevésbé lesz az. Ennyit az STD FUD-ról. Én tuti "befektetnék" egy élethű robicsajba. Biztos lesznek hozzá "skinek" és akkor nem lenne unalmas se.

Köldök_szösz 2019.02.26. 18:47:20

Kétlem hogy ezek fogják végleg tönkretenni az emberi kapcsolatokat (amik már most rendesen tönkre vannak téve)

csakférfi 2019.02.26. 19:26:19

@bandiras2:

"Majd a korosztályom fut utánam ha eléri a falat, kiöregszik a faszkörhintáról, és próbálna majd egy gazdag szerencsétlen betát találni, aki majd eltartja őt a lehasznált aranypunciját, meg a zabigyerekét. Ezzel a vagyonnal és hobbyval bőven jó lennék. De már késő.
A megszégyenítéssel semmire nem mész."

Én ........téged?
Megszégyeníteni? El vagy tévedve.
Hiszed ,hogy azt tehetsz a pézedért amit akarsz. Azt veszel amit akarsz....stb.
Mennyi "hűséget" tudsz venni?
Becsületet kilóra vagy literre merik?
A bennsőséges bokdog szerelem melyik polcon van a LIDL-be?
Alázni én téged?
Ne nevettess!!
Megteszed te magad!
:) :)

csakférfi 2019.02.26. 20:11:01

@murray:
:)
Utolsó vonat?
Van igaz szetelem.
Volt is, lesz is. Nem mi vagyunk (52 vagyok) az utolsók.
Igaz én 20 év után elváltam . Most 8 éve lassan második házasságom.
Viszont....van összehasonlítási alapom.
Nő és nő közt.
Megértem bandiras2 hisztijét.
Voltam én is hasonló állapotban.....kinottem.
:) :)

bandiras2 2019.02.26. 21:52:57

@csakférfi:
A különbség a férfi és a nő között az, hogy a nő meghal/belenyomorodik ha egyedül kell boldogulnia. És itt nem arra gondolok, hogy elvan az állam csecsén, hanem egyedül.
Egy férfi elvan magában, akkor is ha egy baltával meg tűzkővel kirakod az őserdő közepén.
A nők folyamatosan a férfiakra voltak utalva, ezért puncit adtak cserébe.
Ebben a nagy feminista jólétben a nők nincsenek rászorulva 1 darab férfira, mert a társadalom alájuk teszi a túléléshez szükséges egységcsomagot. Mekkora is az arány a női és férfi hajléktalanok között? Apa és anya összevesztek, jön az állam, és apa megy az utcára.
Ebben a szeexuális

bandiras2 2019.02.26. 21:56:52

@csakférfi:
felszabadulásban pedig a nők beleadnak mindent, hogy megszerezzék maguknak a férfiak felső 10-20%-át. Csakhogy a piac működik. Kereslet, kínálat. A gazdag alfa macsóra rávetik magukat a tiniribizlik, csak hogy mellette feszíthessenek a drága autóban, így az alfahímek számára a nők egyszer használatos eldobható ronggyá degradálták magukat.

bandiras2 2019.02.26. 22:07:21

@csakférfi:

És tovább vadásszák a herceget, egyre újra és újra aláfekszenek annak a felső 20százaléknak, míg a férfiak alsó

bandiras2 2019.02.26. 22:09:58

@csakférfi:
80százalékát észre sem veszik mindaddig, amíg van olyan macsó, aki megfekteti őket. Ezt hívják a faazz TT körhintának, ahogy menőcsávóról menőcsávóra ugrálva spriccelve élvezve nyelik a sspp TT ermát mindaddig, amíg van aki megdugja őket. Nehogy azt mond hogy nem így van.
És lesz 30-35 éves, és már nem kell a menőcsávónak. És ezután már nagy nehezen leereszkedne a szintemre, hogy nagy kegyesen odatartsa nekem a agyonhasznált arany pitc TT háját, és még én érezzem magam szerencsésnek.

bandiras2 2019.02.26. 22:11:49

@csakférfi:

Én ekkor élek az egyetlen megmaradt hímsoviniszta privilégiumommal, és otthagyom a francba, esetleg megrakom előtte én is. Eddig nem kellettem, majd megoldja ezután is nélkülem. Ha nem élvezhettem ki a fiatalságát, akkor nem fogja rámtarhálni az öregségi nyavajáit meg a zabigyerekét pláne úgy hogy mindig is éreztetni fogja velem hogy én nálam sokkal menőbb csávók rakták meg sokkal jobban mint én valaha is képes leszek, szóval tudjam már hol a helyem.
Vannak persze azok a lányok(alsó százalék), akik a genetikai lottón nem nyertek. Őket körbezsongják a kiéhezett in//cel-ek, mert igenis van akinek mindegy, csak luk legyen rajta, és ezek a balszerencsés lányok elég hálásak tudnak lenni ha törődést kapnak.
És akkor térjünk vissza a hozzászólásom elején említettekhez.
Ahogy a nők öregszenek, egyre kiszolgáltatottabbak lesznek, egyre inkább láthatatlanná válnak a férfiak számára.
Eddig én voltam láthatatlan. Túléltem.

bandiras2 2019.02.26. 22:19:17

@csakférfi:

És itt van a 35 éves "hercegnő" túl 40 000 kiométer faazz TT körhintán, akinek az élete arról szólt hogy a férfiak körbetáncolták... És most hirtelen egyedül marad. Miért én legyek az aki felkarolja?
A férfi... Egy 18 éves csávó, hacsak nem gazdag az apja, akkor egy senki. Ha nem bolond, akkor ahogy felépíti magát, egyre többet ér. Vagyon, befolyás, vállalkozás, Kocsi, stb.
Egy 18 éves szűzlány ebben az állapotában van az értékének az abszolút csúcsán.

bandiras2 2019.02.26. 22:21:20

@csakférfi:

Ha valami csávó megdugja, már kevesebbet ér. Hány milla dollárt csengetnek ki egy egy szüzességért a gazdag öregcsávók? Általában hír a bulvár rovatban, hogy egy 18 éves szűzlány mennyi pénzt gombolt le egy ilyen árverésen a sugardaddyről. Ennyi. Ahogy telnek az évek, egyre kevesebb ideje van a ráncokig, és a zsírpárnákig. Ez az idő adja az értékét mint nő. Minél kevesebb ideje maradt a ráncokig, annál kevesebbet ér.
Ez a különbség a férfi és a nő között, és ezt nem tanítják meg lányainknak sehol. Fiatalon kell bevásárolnia a húspiacon, mert ahogy öregszik egyre rosszabbak az esélyei minőségi pasira, miközben az a csávó akinek van egy kevés esze, felépíti magát.
És senki sem foglalkozik azzal, hogy a népesség összeomlik ahogy a 35+ ribizlik leesnek a faazz TT körhintáról, gyermekük nincs, és valószínű hogy nem is lesz, mert egyre csökken a sikeres terhesség esélye, annak viszont nő hogy a gyerek "speciális lesz".

Elnézést a darabos kommentért, meg kellett küzdenem az automata cenznének az urával.

bandiras2 2019.02.26. 22:22:49

Húbááázzeg blogger, nem semmi a cenzor robotod...
Hüggje
SSSSSz ánalmas
Boool ond
Idd ióta
Ez mind tiltott, de a faszkörhinta meg átmegy?

csakférfi 2019.02.26. 22:48:20

Ki volt az a nő aki ennyire felhúzott?
Hogy bosszút esküdj a gyengébbik nem ellen?

csakférfi 2019.02.26. 22:52:40

@bandiras2:
Alapból az ember .....szeret.
Szeretni a bosszút=korai halàl.
"Mielött bosszút esküszöl ,két sírt àss!"
Konfuciusz

"Ne mondd-megfizetek a rosszért,ahogy ö bànt velem ,azt kapja vissza"
Salamon. Példabeszédek könyve

bandiras2 2019.02.26. 23:20:35

@csakférfi:
Bosszú? Nem.
Nem teszek semmit. És ez bőven elég.
Ki húzott fel? Kb mind, szóval egyik sem. Talán éppen ez a baj.
Gyermekkoromtól felnevelt a sok nő az bárgyú dajkameséivel, hogy a nőknek szeretet kell, figylelm, meg törődés.
És itt van két cikk a VELVET-en, googlizd be, és olvashatod:
"Írogatnak a lányok, akiknek játszom a rosszfiút, hogy velem a legjobb a szex"
"Ezt tíz év szeretőtartás és félszáz szerető függvényében írom le"
Puzsérnak van egy műsora a yutubon a MGTOW-ról. Érdemes meghallgatni, tanulni fogsz belőle.
A jó bánásmódról csak azt veszik le, hogy ki lehet használni a madarat. A rosszfiúk meg punciznak.
Ez a valóság. Ez van. Amiben te hiszel, amiről te beszélsz, az már 30-40 éve eltűnt kor árnyképe.
40 éves leszek. Akiknek bejöttem volna:
4-5 erősen túlsúlyos csaj, akiknek én lettem volna a főnyeremény. Egy perc lett volna magamra rántani őket, meg az egész hátralevő életüket. Tekegolyó, illetve bojler formákra gondoljál.
Drogos tiniriribizli benne a gyerekkel, aki megpróbálta volna rámfogni a zabigyerekét, csak voltam olyan mákos hogy nem volt időm elmenni megdugni, így nem jött be a mutatvány(utólag visszahallottam, hogy a gyerek 3 napra meghalt. Minden utólag derült ki, én lettem volna a palimadár)
Pénzéhes hercegnő, akinek addig voltam jó amíg fizettem a mókázását, de hogy lefeküdjön velem...Az derogált neki. Inkább a menő haverommal!(kösz hogy fizetted az eddigieket)

Én voltam a jófiú. Ennyire jutottam vele. Hügglyének nézés, kihasználás, madárnak nézés.
Eközben a menő csávók meg halomra kúrják őket.
Na én itt kiszálltam. Ha rajtam van a kangörcs, megveszem magamnak a 18 évest a piacon egy órára.
Szóval hasonlatként tegyük fel, hogy a csaj kólát árul. Jön egy macsó, annak ingyen odaadja, az leissza a felét, telelövi sp TT ermával a maradékot, és összef T @szozza az üveg száját. Ezek után nekem teljes áron(házasság, rám marad az öregasszony) akarja eladni a maradékot. És még én vagyok a hügglye hogy nem vagyok vevő az ötletre?

csakférfi 2019.02.27. 13:14:34

@bandiras2:
Puzsér màniàs depressziòs.
Nem pàlya.
Csak egy örült.

"78 éve zajló életútvizsgálat, amely a maga nemében a leghosszabb ilyen kutatás a világon, tizenéves kortól kezdve követi végig 724 ember életét.
...
...
A cél annak hosszú távú feltérképezése volt, hogy mitől lesznek, illetve maradnak az emberek tartósan boldogok és egészségesek. Az eredeti 724 emberből közel 60 még mindig él, és részt vesz a kutatásban. Többségük elmúlt 90 éves – most kezdik el bevonni az utódokat is.
...

Az egyértelmű üzenet, ami ez alatt a 78 év alatt kikristályosodott az, hogy nem a gazdagságnak, nem a hírnévnek, és még csak nem is az egyre keményebb munkának, hanem a jó kapcsolatoknak köszönhetjük a tartós boldogságunkat és az egészségünket”
– mondja Waldinger.
...
Sőt, azoknak az idős pároknak, akik minden nézeteltérésük ellenére is tudták, hogy számíthatnak egymásra, még fizikai fájdalmaik közben sem romlott a közérzetük, míg azoknak, akik boldogtalan kapcsolatban éltek, a fájdalmaikat fölerősítették az érzelmi problémáik.

...
...
magas iskolai végzettség ugyan rendkívül determinálja az élettartamot és az életminőséget, de ezt a hatást a bensőséges kapcsolatok hiánya képes kioltani, és ugyanez vonatkoztatható a társadalmilag kirekesztett csoportokra is: ha a magánéletük minden nehézség ellenére harmonikus, akkor jobb lesz az egészségi állapotuk, és tovább fognak élni.
...
:) :)

csakférfi 2019.02.27. 13:21:47

@bandiras2:
"
Én voltam a jófiú. Ennyire jutottam vele. Hügglyének nézés, kihasználás, madárnak nézés.
Eközben a menő csávók meg halomra kúrják őket.
Na én itt kiszálltam. Ha rajtam van a kangörcs, megveszem magamnak a 18 évest a piacon egy órára."

Ma is az vagy "jòfiú" jobb sorsra érdemes.
Mivel .....itt diskuràlsz velem..hogyanokròl-miértekröl.
Anélkül hogy megsértenél.
Rendes ember vagy....mégha nem is értünk egyet.
:)

Nazareus 2019.02.27. 16:46:35

Jól elkanyarodtatok a témától :) Egyébként szerintem mindkettötöknek igaza van:

Jogos Bandiras2 meglátása, hogy pl. a nö 18 évesen van csúcsán (külsö kelendöség tekintetében), és abban is, hogy a felsö 10 % pasira hajtanak. De egyébként a férfiak is ilyenek! Csak nekik nem a vagyon a szempont, hanem a külsöség és a mellböség. A férfiak 90% a nök jól kinézö 10%-ra hajt. Az ember ilyen, legyen férfi vagy nö.
Azt viszont nem hiszem, hogy ne lehetne olyan nöt találni, aki szeretné és elfogadná az embert hosszútávon, akkor is, ha nem a felsö 10ezerböl származik.
És a gyerek témát még nem is emlitettem - teljesen mássá teszi az embert, ha van néhány poronty, aki rohangál körülötte és az ölébe ül.

És hogy a témához is szóljak: Biztos, hogy van jövöje és piaca a szexrobotoknak (bár ezt már 30 éve megirta egy magyar sci-fi iró: Kiberneroszok tündöklése és bukása cimmel). Épp elég furcsaság van a világban - már most vannak olyanok, akik dedikáltan és nyiltan egy guminövel élnek és házasodnak (ripost.hu/cikk-guminojevel-kotott-hazassagot) vagy épp megházasodnak posztomusz módon egy halottal.
A dollforum szerint 40ezer aktiv fórumozójuk van, akik megosztják egymással a guminös tapasztalataikat.
Már most lehet venni olyat, amelyik válaszol, mozog a szája, stb. 1-2 millió Ft körül van, de folyamatosan fejlesztik - bár még kicsit robotszerü :) www.youtube.com/watch?v=K2YJhYNp-G8

bandiras2 2019.02.27. 18:07:11

@csakférfi:
" Anélkül hogy megsértenél."
Én lennék a fehér férfi: Náczirasszistafasiszta patriarchális elnyomó himsoviniszta etc... etc.
Nekem már csak a tények maradtak az érveléshez.
Nyugaton egyes körökben viszont erre kitaláltak egy műszót, hogy lehessen ellene szájkaratézni: A "manspaining" a hímsovinista elnyomás eszköze!
Mit tudok erre mondani? Observable reality and facts are the tools of the EVIL patriarchy - A tények és a valóság megfigyelése a a gonosz, nőket elnyomó férfiak eszközei.
Of course I have to mansplain to you, because you are cuntfused! lefordíthatatlan szóvicc.

Gabriella Vass 2019.02.27. 22:41:18

@csakférfi: A Konfuciusz -idézet tetszik..

Gabriella Vass 2019.02.27. 22:45:32

A szexrobotok elterjedése azt jelenti, hogy ez a blog elhal, mert ahogy a fogkeféjét - a szexrobotját sem adja kölcsön az ember. Tehát a betegségek nemi úton terjedése erőteljesen csökken. Nem kívánt hatása: még inkább szocializálatlanná válnak az emberek. Egy BBC-news-ban láttam, hogy Japánban társ-terapeutát alkalmaznak azoknál az embereknél, akik ÉVEKIG nem kontaktolnak senkivel. Értsd: ÉVEKIG nem szól senkihez offline.

csakférfi 2019.02.27. 22:55:18

@Nazareus:
:)
A magàny az magàny.
Ha szexrobot.....ha kurvàzàs...akkor is.

csakférfi 2019.02.27. 23:03:30

@bandiras2:
Sajnàlom öregem!
A férfi attòl férfi hogy tàmasza és segítöje egy...azaz 1 nònek.
Mivel én vagyok az erösebbik nem.
Bevallom.....az idén 20 éves nevelt fiam sem képes kapcsolatot megtartani.
Làttam néhàny sms-csörtét.
Ö mutatta..."most mit írjak?"..kérdezte.
Maceràs egy ilyen túltolt feminizmussal... Metoo buzgalommal...anyasàgi istenségnimbuszban szenvedö tàrsadalomban...korszellemben pàrt talàlni.
De hàt ettöl szép!
Mégiscsak te vagy a FÉRFI...ne hisztizz.
:)

Nazareus 2019.02.27. 23:35:32

@csakférfi: Igazad van, csak azt nem tudom mit akarsz ezzel mondani? Igen, a magány az magány. A fogfájás meg fogfájás. S ha nincs fogorvos a közelben, akkor marad a fogfájás. De ha vodka van, akkor az is tud valamelyst segiteni. A szexrobot is. A vodkának vannak tagadhatatlan elönyei a fogorvoshoz képest. És hátrányai. A szexrobotnak (vagy egy kurvának) is vannak elönyei egy igazi növel szemben. És hátrányai is. Nem fekete-fehér a kép.

csakférfi 2019.02.28. 11:45:07

@Nazareus:
A magàny......sz.a.r.
Ezt akartam mondani.
A vàlàsom utàn volt idöm ezeken elmélkedni. 2011-ben.
Ott voltam......
-amikor a fiam született
-amikor a nejem terhes volt
-amikor jàtszani kellett a gyerekkel
-amikor fözni kellett
-amikor szoptatta a gyereket
-amikor beteg volt
-amikor vajúdott
-amikor félt
-amikor szeretett
-amikor gyülölt
-amikor...stb.
Nem vagyok most sem magànyos
Mert itt vagyok
-amikor a gyerek làzad
-amikor a hitelt fizetni kell
-amikor a hàzat felújítjuk
-amikor dolgozni kell
-amikor a gyerek sikeres
-amikor nem tanul
-amikor.....stb.
Tele az életem "érzelmekkel".
Így egész. Mert van fele-ségem. Döntöttem.
Ellenben a szexrobot....tévút.
Kurvàzàs.....sivàr egyhangú.
:) :)

Nazareus 2019.02.28. 13:00:49

@csakférfi: Értettem, amit mondani akartál. Én a fogfájós hasonlattal azt akartam mondani, hogy persze jobb, az amit Te irsz, csak ha nincs, akkor jobb a szexrobot. Persze mondhatjuk erre azt, hogy ha magányos valaki, akkor ne szexrobotot vegyen, hanem keressen egy normális (avagy neki való) nöt, de ez nem mindig/nem mindenkinek megy - és nem is mindig egyszerü. Ha meg nem megy, akkor a semminél jobb a vásárlás (legyen az kurva vagy szexrobot).

De eszembe juttattál valamit ezzel: "Tele az életem "érzelmekkel".
Tehát az érzelmekkel teli létezés teszi pozitivvá az életet? Tulajdonképp egyetértek (szegény alexitímiások?!) Csak mert akkor szexrobottal is lehet teljes életet élni, hisz lehetnek egészen szélsöséges érzelmei az illetönek - vagy csak gondolj Teréz anyára, az ö élete is biztos teli volt érzelmekkel család nélkül. Azaz nem csak a feleség/férj és család teheti teljessé az életet, innen nézve egy szexrobot is teljes mértékben kiegészitheti-beleillhet egy érzelmekkel teli életbe.

csakférfi 2019.02.28. 17:48:47

@Nazareus:
Gondolkodsz.... ez tetszik!
A "jò" ebben hogy nem vagyok egyedül ebben a tàrsadalomban ezzel a gondolkodàssal...kvàzi,mentslitàssal.
Én csak egy àtlagos hm........majom vagyok itten pusztagöröngyösröl.
:)
Egyedivé az tesz hogy valakinek én vagyok a "férfi".
Öt meg nekem ax teszi egyedivé mert nekem ö a "nö".
Na de egy "szexrobot" bàrkit szerethet.....aki fizeti.
Ràadàsul sorozat....
:)

Nazareus 2019.02.28. 22:37:13

@csakférfi: Persze, nem vagy egyedül, és ez tök jó! Én is imádom a gyerekeim és örülök, hogy vannak.

Ugyanakkor el tudom képzelni, hogy valaki nem a családban/párválasztásban találja meg a boldogságot és érzelmi életet és mellesleg kielégiti magát szexuálisan egy robottal (vagy kurvázással). Söt, akár aszexuálisan is lehet teljes életet élni.

bandiras2 2019.02.28. 23:10:12

@csakférfi:
Itt vna kifejtve a nők viselkedése. Angolul.
youtube.com/watch?v=3v5fKXBgq7Y

bandiras2 2019.02.28. 23:18:35

@csakférfi:
youtube.com/watch?v=kzIB4-Rw6_s

csakférfi 2019.03.01. 22:54:27

@Nazareus:
Nem hiszek istenben. Ugyanis nincs. Voltam vallàsos....a nejem mai napig reformàtus. Idönként elkisérem a templomba.
A bibliàt viszont szeretem olvasgatni. Ha kiveszed belöle az "istenfélelem" maszlagot. Egész jò erkölcsi utmutatò.
Nem ujkeletü ez a "gonosz nök hisztisek...butàk....fennsöbbrendünek érzik magukat...feminapunci....stb.
Azaz megkeseritik a pàrvàlasztò férfiak "sorsàt".
Íme a "kedvencem".....

"Isten elítéli a júdai nőket hiúságuk miatt
16Ezt mondta az ÚR: Mivel Sion leányai büszkélkednek, fejüket fenn hordva, szemükkel kacsingatva járnak, kényeskedve lépegetnek, és lábpereceikkel csilingelnek, 17ezért kopasszá teszi az Úr Sion leányainak a fejét, és fölnyíratja halántékukat az ÚR.
18Azon a napon eltávolítja ékszereiket az Úr: a lábpereceket, a napocskákat és holdacskákat, 19a függőket, karpereceket és fátylakat, 20a fejdíszeket, lábláncokat, díszes öveket, az illatszeres szelencéket és a talizmánokat, 21a gyűrűket és orrpereceket, 22a díszruhákat, köpenyeket, sálakat és tarsolyokat, 23a tükröket, az alsóruhákat, a turbánokat és a vállkendőket. 24Akkor majd a balzsamillat helyén bűz lesz, az öv helyén kötél, a fodorított haj helyén kopaszság, a díszköpeny helyén daróc, a szépség helyén pedig szégyenbélyeg. 25Embereid fegyvertől hullnak el, vitézeid a harcban. 26Szomorkodnak és gyászolnak a kapukban, és kisemmizve ülnek a földön."
Ézsiàs pròféta.

Akkor is "elszàlltak" idönként a nök.
Semmi uj nincs ebben.
Ez megy néhàny ezer éve.
Persze @bandiras2:
-nak ez új.
Sajnàlom hogy a "korszellem" nem vàltozik.....
Íme

"53Szembeszáll az atya fiával és a fiú az atyjával, az anya a lányával és a leány anyjával, az anyós menyével és a meny anyósával.”

Kaotikus "érzelemvilàg".....férfi legyen a talpàn aki kiigazodik ebben .

csakférfi 2019.03.01. 22:57:42

@bandiras2:
A hétvégén lesz idöm.....àtböngészrm a linkeket....ami alapjàn kialakult ez a hmmmm.......gondolkodàs.
:)

csakférfi 2019.03.01. 22:59:12

Mi történt?
Nincs moderàciò?
Azonnal megjelenik a kommemtem!
Ilyent!!

bandiras2 2019.03.03. 10:49:58

@csakférfi:
Nincs 3! napja hogy az szűzesség árverést emlegettem. Itt a legújabb tiniribizli, mindössze 2 millió angol fontért:
velvet.hu/elet/2019/03/03/azert_arulja_a_szuzesseget_egy_modell_hogy_anyukaja_buszke_legyen_ra_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Egy nő, ha nem kifejezetten rusnya, akkor nyertes lottószelvénnyle a lába között születik.
Egy férfinak 20 év kemény munka hogy felépítse magát, hacsak nem nyer hatalmasat a TECH szektorban.

csakférfi 2019.03.04. 07:51:49

@bandiras2:
Elolvastam a "linkelt" cikket.
Netto .......kurva.
12 egy tucat. Kell vagy 20-30 év ennek a lànynak hogy észre vegy a teste nem àru. Sem a szüzességge.
Ha addigra bele nem betegszik.
Meg nem hal.
:)
Idò......pénz......illuziò. Gazdagsàg....jòlét.....viszonylagos.
A feleségemmel kéz a kézben elaludni este......valòsàg.
Pl.-ul.
Na nem mindig....csak néha. Ehhez nem kell pénz....palota....siker....hírnév....!
Csak hüség!
:)

csakférfi 2019.03.04. 07:58:54

"28 Aki tudja férfi-hatalmát, mégis őrzi nő-lágyságát: hegyi-ér a világon. Aki hegyi-ér a világon, az erény-t el nem vesztette, csecsemő marad örökre. Aki tudja fehérségét, mégis őrzi feketeségét: példa a világon. Aki példa a világon, az erény-nyel összeillő, állandóhoz visszatérő. Aki tudja dicsőségét, mégis őrzi rejtettségét: völgy a világon. Aki völgy a világon, erény-ben lesz tökéletes, egyszerű és természetes."
Lao ce
Úgy...2500 éve.
Téveszmék vilàga ez a tàrsadalom....a "korszellem".