Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megtörtént

2017. október 10. - Csősz Roland

comint_out_monologues_logo_0.jpg – Anya, apa, lejönnétek egy percre a konyhába? Szeretnék nektek mondani valamit. – A szülők összenéztek. „Már megint mi baj történhetett?” – gondolták, de azért csak papucsot húztak és követték Petit. Ő némán baktatott, kissé leszegett fejjel, de azért határozott léptekkel. Látszott, hogy valami komoly dologról lesz szó.

Ahogy helyet foglaltak a konyhaasztalnál, hazaért Peti húga, Rita is. Ledobta iskolatáskáját a cipője mellé, elragadott egy almát a gyümölcskosárból, és a konyhapultnak támaszkodva kezdte csócsálni. Mikor szülein végignézett, már félig teli szájjal, aggódva kérdezte:

– Mi az, mi történt?
– Peti épp mondani készült valamit.

A fiú nem nézett szüleire, húgán gondolkodott. Zavarta, hogy ott van, neki még nem akarta elmondani. Nem így. Utána még csak most kezdtek kajtatni a pasik, és az is épp elég volt, hogy megtanulja, mit kezdjen velük, nem hogy most bátyjáról is megtudja, hogy…

Peti döntött. Felemelte állát, anyja szemébe nézett, és enyhén remegő hangon kibökte:

– Meleg vagyok.

Néma csönd fogadta a bejelentést, egy pillanatra még Rita is elfelejtett rágni.

Peti anyja némán ült, kissé magába roskadva. Lopva pillantott fel néha, egyik gyerekről a másikra villantva tekintetét, de végül mindig visszanézett a terítőre. Petinek ettől már előre tudni vélte, hogy anyja nem fogja őt így elfogadni. Ettől rettegett.

Apja agyából is szinte kihallotta a fogaskerekek csikorgását, mígnem az hirtelen felállt, és idegesen járkálni kezdett a helyiségben, fejben tovább folytatva a kattogást. Kérdést akart feltenni, nem is egyet, de valahányszor rámutatott fiára, és beszédre nyitotta volna száját, az utolsó pillanatban mindig meggondolta magát.

Rita is teli szájjal bámult ugyan, de nem testvérére, hanem a szülei felé. Nagy nehezen megrágta a falatot, nagyot nyelt, és hangjában a lehető legőszintébb csodálkozással szólalt meg: – És akkor mi van? 

A szülők mind ledermedtek: apjuk a járkálással, anyjuk a terítő bambulásával hagyott fel. Rita folytatta. – Végre valaki, akitől értelmes válaszokat kaphatok, hogy hogyan kell bepasizni! Én örülök, hogy így van tesó, komolyan! – És megerősítésképp karon boxolta a fiút. Az nem bírta tovább, megölelte. Jó szorosan, hosszan voltak így együtt, egészen addig, míg apjuk bele nem kezdett fájdalmas monológjába.

– De hát akkor mégis hogy lesz most unokánk? És különben is, majd ide fogod hozni? Egyszerre csak azt veszem majd észre, hogy egy másik fiúval fogsz betoppanni és velünk vacsorálni? Hogy képzelted ezt az egészet?

– Apa, én nem képzeltem semmit… – Kezdett volna védőbeszédébe Peti, de anyja félbeszakította.

– A fiad meleg, ez igaz. De attól még a fiad. Ugyanaz, aki volt tegnap, aki volt egy hete, aki volt, amióta megszületett. Attól még lehetnek unokáid! Nézz csak rá erre a két tündéri teremtésre. –  Lassan felállt, odament gyermekeihez, és ő is átölelte őket. – Neked itt a helyed a családban. Innen senkit sem szorítunk ki azért, mert az, aki. Épp hogy azért szeretjük őt! Gyere ide és öleld át a meleg fiadat, szerető lányodat és engem, akit már rég öleltél. – Oh, ha tudnátok, Petit mekkora boldogsággal töltötte el anyjával kapcsolatos tévedése.

 Apa tétovázott. Közelebb akart menni, hiszen a szeretteiről van szó, de idegenkedő érzései nem hagyták. Olyan ellenállás volt benne a meleg szó hallatára, amit ő sem tudott megmagyarázni. Azt hitte, természetes, hogy a melegek betegek, és hogy csak apa nélkül nevelkedő, ilyen-olyan körülményekből fakadóan válhat valaki meleggé. Az utcán, a tévében, mindenhol ezt mondják! És abban végképp bizonyos volt, hogy az ő családjukban ez nem fordulhat elő. Hogyan is fordulhatna? Hiszen remek, összetartó család az övék! Mindig is büszke volt az őket átjáró szeretetre, és legszívesebben foci meg munkáról való panaszkodás helyett a gyerekek sikereiről és arról dicsekedett volna a haverjainak, hogy mennyire békés és egészséges az ő családja. Az egész világa felfordult egyetlen pillanat alatt.

És most mégis ott állt, szemben Velük, és azon tanakodott, hogy melyik érzés az erősebb: a felbecsülhetetlen értékű szeretet vagy a melegek iránti megmagyarázhatatlan undor? Na nem, ezt ő sem gondolhatja komolyan!

Odalépett szeretteihez, és átölelte őket. Aztán megfogta fiát, magához szorította, olyan erősen, hogy annak majd’ csontja repedt. De ő csak tűrte, mert minden porcikájában érezte apja bűnbánatát és mélységes elfogadását. A szorítás viszont kezdett kényelmetlenné válni, és Peti már szabadult volna, mikor egyszerre elengedett a férfiúi tartás, és zokogni kezdett. Előbb az apa, aztán mindketten. Peti kezdett megkönnyebbülni. Régóta feszítette már titka, mert még senkinek sem merte elmondani, és még szülei reakciójában sem lehetett biztos. Ennél kellemesebben azonban aligha csalódhatott volna.

A cikk az Előbújás világnapjára készült. Ha érdekelnek a szexualitás különböző aspektusai, ismerkedj meg az egyik legfontosabbal honlapunkon.

A bejegyzés trackback címe:

https://stopstd.blog.hu/api/trackback/id/tr4012948453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalay Miklós 2017.10.11. 08:54:13

Tessék egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról:

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid051

(A legfelső sor a kép tetején, "Homoszexualitás". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

Tisztességes Természettudomány 2017.10.11. 09:51:37

Nincs ebben semmi különös. A problémával szembe kell nézni, mielőtt az ember hozzálát a megoldásához.

Peter Deak 2017.10.11. 10:04:31

Birkuci, annyira klassz lenne ha te maradnal a 4 fal kozott, de allandoan ott olalkodsz, ahol ez a tema...gyanus vagy te nekem!!!

Csipyke 2017.10.11. 12:20:38

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ezt a debileknek és fidiótáknak javasolnám, a halmazok metszetének kötelező jelleggel. Ja, és inkább a melegek szaporodjanak!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.10.11. 12:31:32

@Csipyke:

A nép más véleményen van... törődj bele, nem fogtok itt szodomita-pedofil birodalmat építeni.

fénycsepp 2017.10.11. 12:54:46

Kezd fárasztó lenni a homoklobbi-szodomita-pedofil trollkodas...nincs valami új a nap alatt?

vanRob 2017.10.11. 14:43:09

Ez meg mi a búbánatos f@sz volt...????? Moldova egyperces? Vagy mi...? Mit akart mondani a blogger? Akart mondani egyáltalán valamit? Vagy... Óóóóó, hát értem már. A blogger meleg... De akkor mi a rossebbér' nem írja ki a fész profiljára? Ez nap is el van b@szva.

Peetee 2017.10.11. 15:00:45

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Az antiszemitizmus és a nacionalista az a két szó, amit önmagad jellemzésére keresel. Neked se a nyugati, se a keleti népek nem tetszenek, az egyik libsi, a másik tömegmészáros és csecsemőgyilkos, a déli népek kecskeb@szók az északiak meg szintén libsik. A kerekesszékesek maradjanak otthon, most a melegek is maradjanak a 4fal között. a Magyar nyelv az ilyen véleménnyel bíró emberre az antiszemita és az ultranacionalista kifejezéseket ismeri. Büszke lehetsz rá...

Dr. Trejo 2017.10.11. 15:08:29

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A szájer mi a faszt keres a soraitokban? Ja, azt. ROFL

Duplaxiii 2017.10.11. 15:59:00

Szerintem mindenkinek megvan a joga a saját életéhez.
Ahogy mindenkinek ahhoz is, hogy a sajátját élje, azaz egyszerű divatból ne legyen már kirekesztő meg homofób, mert őt ez nem érdekli.
Sajnos ma a nem az elfogadás kell, hanem hogy beengedjük a lakásunkba, a tudatunkba, a civil szférába mások életék. Ha és nem a melegekre vonatkozik elsődlegesen, hanem az összes önjelölt civil aktivista mozgalomra. Ma leugatnak, mert nem vagyok vega, leugatnak, ha nem az általuk kiadott szótár szerint beszélek, leugatnak, ha "csak" nőket alkalmazok és megfizetem őket, de nem megyek tüntetni a feminsta-csordával.
Ez is egy ilyen terület, egy meleg legyen nyugodtan meleg, tőlem házasodjon, legyen azonos (DE CSAK AZONOS!!!!!) joga mindenféle más emberrel!
LEGYEN!
De ne követeljék meg a "mindenféle" embektől például, hogy tapsoljon, tüntessen és mondjuk szeresse őket.
Én sem akarom, hogy egy meleg szeresse azt, hogy én hetero vagyok. Egyszerűen SEMMI KÖZE HOZZÁ! És egy MÁSIK HETERÓNAK sem.
Itt kavarják össze a klasszikus libarelizmust a mai bolsevik, aktivista alapú neobolsevizmussal.
Egy liberális nem is foglalkozik azzal, hogy a szomszédja mit vagy kit szeret. És valószínűleg lelőné azt, aki erőszakkal akarná ráerőltetni a másik véleményt.
.
Ja és ne kamuzzunk! A szülőknek JOGA VAN ahhoz, hogy csalódjon... A gyerekek nevelése nem öncélú! Nem azért szülünk, nevelünk, taníttatunk gyereket, hogy ő aztán csak önmagát élje meg.
A szülő mindenféle aktivista noszogatás nélkül az evolúciós alaproutot futja meg, az utód a család fenntartása. A szülő nagyszülő, dédszülő akar lenni, szerené tudni, hogy a gyerekek, az unokát, a dédunokák viszik tovább a családot.
Ezért élnek, dolgoznak, küzdenek! A gyerekekért, a családért.
Ha a gyerek meleg, az egész életük, a felmenők élete lesz egy pillanat alatt felesleges.
És ez nem mond ellent annak, hogy a meleg ne lehessen boldog!!!!
Csak ne várják már el a saját boldogságuk miatt, hogy mások lemondjanak a saját boldogságukról.
De az aktivista világ döntően önző, a kisebbség élményét erőlteti rá a többségre.

BéLóg 2017.10.11. 16:43:12

És akkor mi van?
Egyébként ha meleg, hűtse le magát. Ellenben ha homoszexuális, hát akkor megint mi van? Semmi.

BéLóg 2017.10.11. 16:44:38

Ja, még simán lehet másik gyerekük vagy akár örökbe is fogadhatnak egyet és akkor lesznek nagyszülők, stb.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.11. 17:05:22

Vannak melegek ez tény.
És el kell őket fogadni természetesen, hisz ugyanolyan emberek mint más.

Viszont ne állítsuk be a melegeket pozitív példaként, ne akarjanak külön jogokat, ne provokáljanak az utcán heterokat, mert gondolom senki nem akar divat buzikat gyártani a fiatalok között.

MEDVE1978 2017.10.11. 17:13:35

Apaként ez egy brutális szituáció lehet - remélem sohasem részem benne (két fiam van, még kicsik).
Két dolog jön rögtön szembe az emberrel: az én életképem az, kulturális mintám az, hogy gyerekeim vannak és nyilván azt "várom", hogy a fiam is ossza ezt az életképet, mintát. Melegként ez azért valószínűleg nagyon nehéz. A másik az, hogy sokan utálják a melegeket és nagy a társadalmi elutasítottságuk. Soha nem kívánnék ilyen számkivetettséget, megvetettséget a saját gyermekemnek.

Vélhetően nem bírnám lereagálni. Valószínűleg átölelném és pozitív üzenetet adnék át neki, mert ahogy a történetben le is van írva, továbbra is a gyerekem és szeretem, aztán csendben elmennék sírni - szétverni a másik szobát vagy esetleg legurítanék egy üveg pálinkát.

Cycmen 2017.10.11. 17:16:37

Én férfi vagyok, de nőnek érzem magam! Viszont leszbikus vagyok és csak nőkkel csinálom! Végül is minden rendben!

Cycmen 2017.10.11. 17:20:23

A 16 éves fiú bejelenti az apjának.
-Ma elveszítettem a szüzességemet!
Az apja elővesz egy üveg konyakot és két poharat.
-Üljünk le és beszélgessünk!
-Hát ülni még nem nagyon tudok!