Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pompeii, a perverz népek őshazája

2017. november 20. - Csősz Roland

pompeii3.png

Az ókorban még egész más volt a szexualitásról alkotott felfogása az embereknek. A görögöknél például tudjuk, hogy megtiszteltetés volt egy férfinak valamely hadvezérrel hálnia, a rómaiak ilyen szokásaira azonban sokáig nem derült fény. Közvetett információ persze mindig akadt, például Suetonius írásaiból hallottunk a Tiberius császár hálótermét borító parázna képekről. Pompeii feltárásakor azonban kiderült, hogy a reneszánszban kialakult elképzelés a rómaiakról pusztán eszményképe egy állati ösztönöktől mentes, modern kultúrának.

pompeii1.pngPompeii feltárása a 18. (egyesek szerint a 17.) században kezdődött, de az innen Nápolyba szállított műkincsek igen meghökkentőek voltak. A különféle szobrok és festmények olyan ellenállást váltottak ki, hogy a Nápolyi Nemzeti Múzeum egy Gabinetto Segretto, azaz Titkos Szoba nevű helyet alakított ki számukra. Ide gyerekek egyáltalán nem, nők és egyházfik pedig csak külön engedéllyel léphettek be. A Vatikán is ellenezte a tárlat létjogosultságát, az odalátogatók pedig ködös újraértelmezést adtak Pompeii sorsáról: szerintük Isten büntetéseként sújtott le rájuk a vulkán lávája, mérhetetlen paráznaságuk miatt.

Az igazság az, hogy a római korban valóban nem volt túl általános a homoszexualitás, ahogy az állatokkal való közösülés sem, viszont nem is tiltották őket. A hasonló műkincsek pedig a szórakoztatáson túl edukációs céllal is készültek, merthogy szexuális felvilágosításra mindig is szüksége volt az ifjúságnak. Ezek persze a ma ismert tudományos szöveget mellőzték, a maguk szabad nyelvezetében azonban jól leírták, mely pózok mennyire elégítik ki a nőket, a nemi szerepeket a szexben, stb. Az egyetlen ránk maradt antik regény, Lucius Apuleius Az aranyszamár című műve is egy kedves mese, viszont nem kevés pajzán leírással tarkítva. Érdekes, hogy ugyanezen novellagyűjtemény hagyta ránk a Hamupipőke és hasonló történetek ókori megfelelőit is.

pompeii2.png

“...ülve szépecskén fölém ereszkedett, ugra-bugrált, ringó csípőjét kígyózó mozdulatokkal riszálta, míg csak jól nem lakatott e himbálódzó szerelem gyümölcsével, míg végre tüzünk lohad, tagjaink ernyednek, bágyadtan egymás mellé hanyatlunk és ziháló mellel ölelésbe fonódunk.”

(Az aranyszamár II. könyv, fordította Révay József)

A Titkos Szoba 2000-ben végül megnyitotta kapuit a nagyközönség számára – korábban mindenféle engedély kellett –, de gyermekek számára persze most sem ajánlott megtekinteni. Ami pedig Pompeiit illeti, akad még egy kép a neten, ami nemrég kezdett terjedni.

pompmasz.png

A „maszturbáló” férfit valószínűleg sokan láttátok már, de utolsó tevékenységével kapcsolatban sajnos ki kell ábrándítsunk titeket: ahogy a serpenyőben a hús is mozog, úgy a szörnyű 240 fokos por- és gázfelhőben megégett emberek tagjai is sokszor meghajlottak, így okozva néha a fentihez hasonlatosan tragikomikus, de többnyire elborzasztó pózokat. A rászáradt hamu miatt viszont testük formája tökéletesen megőrződött, 2015-ben meg is kezdték néhány „szarkofág” feltárását.

Ha a szexualitás egyéb területeire is kíváncsi vagy, érdemes ellátogatnod std.hu oldalunkra is.

A bejegyzés trackback címe:

http://stopstd.blog.hu/api/trackback/id/tr8313084314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek 2017.11.21. 18:17:15

Pompei volt kb a romaiak "Thaifoldje".
A gorogoknel a biszexualitas szokasa altalanos volt, a romaiaknal azoban csak a gorog szokasok atvetele utan, de pl a hadseregben tiltottak a hazassaggal egyutt(viszont gyakran vegigportyaztak es eroszakoltak a leigazott nepek notagjait, a Boedica felkeles is ilyen okok miatt tort ki pl.).
Amugy meg a bordelyok nornalisan az elethez tartoztak a protestantizmusig, aztan meg a feminista ajvekolasok miatt valtak fellegelissa.

antisocialnetwork · http://aloneontheearth.com/ 2017.11.21. 18:19:03

Már akkor is szexelt mindenki, hogy mik vannak.

kvadrillio 2017.11.21. 18:21:47

jahhh....ez meg a MAI POMPEI......ÉS AZ IGAZGATÓ A MÁSIK PERVERZ ÁLLAT, HOGY NEM RÚGTA KI EZT A TANÁRT.....ESZEM MEGÁLL, HOGY PEDOFIL TANÁROK SOKASÁGÁT ENGEDIK A GYEREKEKHEZ.......
Afrikából rendelt személyivel bukott le a pedofil békési tanár
Th.B.
Th.B. követés
2017.11.21. 08:58

Ahogy a Kékfény című műsor alapján hétfőn megírtuk, két hete a ferihegyi repülőtéren kapták el azt a békési tanárt, aki Londonba akarta csempészni 11 éves diákját. A 32 éves pedagógus hamis igazolványokat csináltatott maguknak, levágta a gyerek haját, befestette szemöldökét, még piercinget is adott neki, hogy kirándulni induló apának és fiának láttassa magukat.
Új életet akart kezdeni Londonban 11 éves diákjával egy békési tanár
Új életet akart kezdeni Londonban 11 éves diákjával egy békési tanár
Fodrász, piercing, átfestett szemöldök – hiába, a reptéren lebukott az "apa-fiú" páros.

HorseFucker 2017.11.21. 18:25:41

Sunáznám höhöhöhöhöhhö

kvadrillio 2017.11.21. 18:27:24

...az ember a legmagasabb rendű állat........nemigen változott azóta sem.....orbán-állat pedig visszahozta a dzsentrivilágot, az arisztokraták kastélyait visszaadta, helyreállította közpénzből, újra létrehozta a cselédeket, a zselléreket, napszámosokat.... amit többtízévekkel ezelőtt csak történelemkönyvben lehetett olvasni..... Mindig vannak ilyen pedofil állatok és lesznek társadalomromboló orbán -állatok , akik hatalom hoz juthatnak.....sajnos....

kvadrillio 2017.11.21. 20:12:47

A KURVA ANYÁTOKAT !!!Putyin titkos amerikai biológiai fegyverre utalgat
GettyImages-874647186
Nyilas Gergely
Nyilas Gergely követés
2017.11.21. 13:33
Oroszok elleni vírus kifejlesztésén dolgoznak az amerikaiak, akik már több járványt is okozhattak a világban. Sőt, az oroszok 1990-es évekbeli demográfiai visszaesése mögött is a segítségként küldött vakcinák állhatnak – az orosz állami sajtó azután kapcsolt Nyugat-ellenes anyagaival magasabb fokozatra, hogy az elnök közölte: valami okból az amerikaiak érdeklődnek az oroszok biológiai mintái iránt.

„Hát azt tudja, hogy biológiai mintákat gyűjtenek be országszerte? Méghozzá különböző etnikumokét, Oroszország több pontján. Na, ez a kérdés, miért? Céltudatosan és profin. Ilyen nagy érdeklődés van irántunk” – ez nem a gyógyszergyárak világ-összeesküvését leleplező kerületi chemtrailklub előadásán hangzott el, hanem maga Vlagyimir Putyin mondta az orosz elnök alá rendelt emberi jogi tanács ülésén.

Az orosz elnök ezzel új szintre emelte az országot körülvevő ellenségről szóló kormányzati retorikát. Az anyaggyűjtésről szóló beszámoló után napokig az orosz állami sajtó elsőrendű híre és tüzetes elemzést igénylő témája volt az oroszokat genetikai alapon gyanús alapossággal vizsgálgató amerikai tudósok kutatómunkája.
Fogy az orosz az amerikaiak miatt

Az állami Pervij Kanal egyik hétvégi hírműsorában negyedórás bejátszásban boncolgatták, mit is keresnek az oroszokban az amerikaiak. A beszámoló szerint az amerikaiakat kifejezetten az europid rassz oroszországi képviselői érdekelték, eszerint az ukrajnai minták sem feleltek meg a megrendelőnek, aki ribonukleinsav és ízületi hártyák mintáit kérte.

A hírből, többek között az orosz fogyasztóvédelem egykori vezetőjétől, tisztifőorvosától, jelenleg a parlament oktatási és tudományos bizottságának elnökhelyettesétől, Gennagyij Onyiscsenkótól az oroszok milliói arról értesülhettek, hogy

az Egyesült Államok begyűjti a mintákat, hogy a jövőben kifejezetten egy-egy etnikummal szemben bevethető biológiai fegyvert fejlesszen ki;
ehhez a Szovjetunió széthullása után kutatóállomások láncolatával vette körbe Oroszországot;
Kazahsztánban, Ukrajnában és Grúziában is van ilyen állomás, és utóbbi helyen, megmagyarázhatatlan módon új vagy rég elfeledett betegségek bukkantak fel.
Egy madagaszkári járvány és a Kínából indult, 2002–2003-ban pusztított madárinfluenza is mesterséges vírus lehetett, milyen furcsa, hogy csak ázsiaiak haltak bele (ez egyébként nem igaz, ha másért nem, a vírust először kimutató olasz Carlo Urbani miatt, aki Thaiföldön szintén belehalt a fertőzésbe), de a legfontosabb állítás:

kvadrillio 2017.11.21. 20:17:07

@kvadrillio: ...Az 1990-es évek alacsony oroszországi születésszámait nyugati vakcinák okozhatták.

A felsorolást lezárva a bejátszásban azért megjegyzik: ennyi év távlatából persze mindezt már nem lehet bizonyítani.
Leleplezték a nyílt tendert

A Putyin által megemlített megrendelés egyébként nem volt titkos, az elnök nem is állított valótlanságot, amikor biológiai minták beszerzéséről beszélt. Még a nyáron jelent meg egy közbeszerzési pályázat az amerikai védelmi minisztérium oldalán, itt esik szó arról, hogy ukrajnai mintákat nem fogadnak el – erről még a nyáron számolt be az orosz állami Russia Today (RT), de akkor nem lett belőle hír, csak négy hónappal később, amikor az elnök is megemlítette.

Bár a minták beszerzése évtizedes gyakorlat, a katonai megrendelő alkalmas arra, hogy bizalmatlanságot keltsen. „Mivel a kutatásokat folytató kórház a légierőhöz tartozik, a közbeszerzésnek a minisztérium oldalán is meg kell jelennie” – mondta a Novaja Gazetának a Lomonoszov egyetem biológiaprofesszora, aki tudatlannak nevezte az elnököt az összeesküvés-elméletet idéző kijelentéséért.

Nem hiszem, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics kedvtelésből evolúcióról szóló könyveket olvas. Odafirkáltak neki valami marhaságot, ráadásul nagyon ártalmasat.

Nyilatkozata után valószínűleg sok tudományos együttműködés orosz résztvevőjének összerándult a gyomra” – mondta Mihail Gelfand, megjegyezve, hogy az ilyen tudományellenes nyilatkozatok oda vezetnek, hogy a hazai kutatásokat is segítő együttműködésben gondolkodó orosz szakemberek inkább külföldön maradnak, ha ilyet hallanak, mert joggal tartanak attól, hogy kimaradnak a világ tudományos vérkeringéséből, ami sem nekik, sem Oroszországnak nem volna érdeke.

Gefand szerint – aki mellesleg a Kreml által orosz Szilícium-völgynek megálmodott Szkolkovóban lévő Szkoltyeh Tudományos és Technológiai Intézet működtetésében is részt vesz – a nyílt beszerzés épp annak cáfolata, hogy a programnak valami titkos célja lenne. Ehhez csöndben is beszerezhetnék a mintákat, és oroszok is akadnának hozzá bőven az Egyesült Államokban is.

Kézenfekvőbb, de kevésbé izgalmas feltételezés, hogy a beszerzés olcsóbb közvetlenül Oroszországból, ahol ugyanakkor a szaktudás is megvan a mintavételhez – tároláshoz, szállításhoz –, ami azért bonyolultabb, mint egyszerűen vattára csöppenteni egy kis nyálat, aztán feladni postán. És fájdalommal is jár az ízületi membránból és az ízületi folyadékból való mintavétel, amit egészséges embereken kell elvégezni, tehát ezért is fizetni kell.
Nem valószínű azonban, hogy ha szupertitkos projektről lenne szó, akkor két tucat minta beszerzésén spórolva kockáztatnák a lebukást.

A titkosság érzetére ennek ellenére Putyin nyilatkozata után a szóvivője is ráerősített, amikor azt mondta, hogy az elnök titkosszolgálati forrásokból értesült a beszerzésekről – noha az RT hónapokkal korábban hírt adott a nyilvános, amerikai közbeszerzésről. Dmitrij Peszkov azt is hozzátette, hogy a minták begyűjtésével az NGO-k foglalkoznak.

Ezek alapján könnyen lehet, hogy a közeljövőben törvényjavaslat is születik a minták kivitelének szigorításáról.............tovább is van.....

ÉS...HA FENTIEK IGAZAK, LEGKÖZELEBB EGY KÖNNYCSEPPET SEM FOGOK EJTENI, HAS LEDŐLNEK AZ USA TORNYAI !!!!!

CSAKMERT, A TAVALYI INFLUENZAJÁRVÁNYNÁL A HÁZIORVOSOM MONDTA, EZ A VÍRUS. CSAKIS BOPLABORBAN KELETKEZHETETT.MERT EGYÁLTALÁN NEM HASONLÍTOTT A VISELKEDÉSE A NORMÁL INFLUENZAVÍRUSÉRA !!!!! ÉS KIEMELKEDŐEN SOKAN HALTAK MEG TŐLE.......HALÁLOS BRONCHITIST IS OKOZOTT SOKAKNÁL.....

ÚGYHOGY....VIGYÁZZZH USA !!!!!

kvadrillio 2017.11.21. 20:57:50

jakérem ! ha a hülye és tolvaj kormányt, HÜLYE ÁLTITKÁROK-------HÜLYE ÁLTITKÁRHELYETTESEK ÉS FŐLEG HÜLYE TANÁCSADÓK IRÁNYÍTJÁK, AKKOR SÜRGŐSEN EL KELL ŐKET ZAVARNI !!!!!Dr. Kuti László: "Ha a fiatalok nem látják biztosítottnak a jövőjüket, komoly problémák vannak a társadalomban"

kvadrillio 2017.11.21. 20:59:01

Dr. Kuti László: "Ha a fiatalok nem látják biztosítottnak a jövőjüket, komoly problémák vannak a társadalomban"

Mekkora veszteség éri Magyarországot a tömeges nyugatra vándorlással, és milyen következményei lesznek hosszútávon a fiatalok elmenekülésének? Hogyan lehetne megoldást találni az elmúlt évtizedek egyik legkínzóbb a problémájára, és milyen szerepe lehet ebben a hazai értelmiségnek? Erről beszélgettünk dr. Kuti László geológussal, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés elnökével.

Ön szerint mit jelent értelmiséginek lenni ma Magyarországon?

Az értelmiségi lét egy életforma, amit sokan összetévesztenek az egyetemi végzettséggel, vagy a szellemi munkavégzéssel. Közel áll ezekhez, mégis több náluk:

"az is fontos, hogy az ember miként gondolkozik, viselkedik és képvisel dolgokat".

Hogy tapasztalja, mekkora megbecsültsége van ennek ma hazánkban, hogy honorálja ezt az életformát a jelen társadalma?

"Úgy, ahogy az összes többit: rosszul és leginkább sehogy."

Ez egy hosszú folyamat eredménye, amiben nagy szerepe van annak, hogy a létező szocializmus idején az értelmiség egy lenézett valami volt. Még csak nem is osztály, csupán egy réteg, amiről a hivatalos felfogás az volt, hogy a mindenkori uralkodóosztállyal összefogva a munkások ellenében dolgozik.

"Most már azért szép lassan kezd javulni az értelmiség megítélése, és növekszik a társadalmi megbecsültsége, de messze nem kezelik még a helyén."

Az értelmiség feladata, hogy mutassa az utat a társadalom többi rétege számára, hogyan lehet egyszerűbben és eredményesebben elindulni a fejlődés felé. A mai magyar értelmiségben erre egyre inkább megvan a potenciál és a hajlandóság is.

Főleg a virtuális térben eléggé érzékelhető egy markáns értelmiségellenes hozzáállás, ön tapasztalja ezt?

Igen, de mindig is voltak ilyen tendenciák, melyek jelentősége attól is függ, hogy mi az adott vezető réteg érdeke.

"Ez lehet egy mesterséges ok, ami figyelemelterelésből fakad, de ismerethiányból is eredhet."

Fotó: Béli Balázs / Alfahír

Az értelmiségnek abban is óriási szerepe van, hogy utóbbi esetben rámutasson az ismerethiányra, korrigálja azt, és hangsúlyozza, miért van szüksége a társadalomnak az általa képviselt életformára. Fontos megjegyezni:

"amellett, hogy az értelmiségnek be kell töltenie a saját szerepét, ez nem lóghat ki a társadalom egészéből, azzal összhangban, együttműködve kell végeznie a feladatát".

De hogyan tud az értelmiség úgy együttműködni a társadalom többi részével, amikor például a regnáló kormány konkrétan kijelenti, hogy nincs rá érdemben szüksége? Milyen üzenete van annak, hogy a Fidesz már többször hangoztatta: nem az értelmiség által hozzáadott értékre szeretné építeni a gazdaság és a társadalom jövőjét?

A kormány ezzel becsapja magát, hiszen neki ugyanúgy szüksége van a saját ..............alfahír.....

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2017.11.21. 21:34:51

"Az ókorban még egész más volt a szexualitásról alkotott felfogása az embereknek."

minden embernek? minden egyes embernek? mindenki pokemon GO-val játszik!!!! mindenki imádja a szuperhősfilmeket!!!!!!!!!!!! XD
ó csordaszellem, imádunk téged...